måndag 29 oktober 2012

Yey, HATKOMMENTARER








KOMMENTAR:

Hej:) har bara en liten fråga.. får du ens några kommentarer? Vad jag har sett så är det bara din farmor och bästisar som kommenterar!!!! 

SVAR:

Hej hej :) Jaa, jag får kommentarer, för gissa vad du nyss gjorde? KOMMENTERA! Tack tack. Sen så är de såhär att även min mamma och pappa kommenterar ibland och de är jag stolt över! Jag älskar min familj <3
Min farmor bor inte sådär jättenära mej så jag tycker att de är sjukt kul att hon läser och kommenterar min blogg, massa kärlek till farmor <3
Sen försa du dej lite där, "bästisar", de har jag aldrig nämnt i min blogg så du vet antaglien vem jag är :)


KOMMENTAR:
Har du problem? E det nåt fel med att ha märkeskläder? Låt människor leva som dom vill och sluta bry dej...ta hand om dej själv annars kommer du behöva hjälp. Jag vill inte va elak men mina kompisar e världens bästa för hur dom är, inte utseendet!

SVAR:

De enda problemet jag har är att jag måste ta färjan in till stan :) De är inget fel! Tro de eller ej består säkert hälften av min garderob av märkeskläder, fast dom använder jag oftast inte. Jag bryr mej vare sig du vill eller inte, okej? Jag tar hand om mej själv, jag tränar och äter gott :) Haha, en lite rolig sak med din anonyma kommentar är att du reagerar så starkt på de jag skrivit. Kanske är de så att du känner igen dej? Eller bara gillar du att skriva hatkommentarer sådär? 


KOMMENTAR:
Eh? Asså inte att vara sån. Men du ska passa dig för vad du skriver om. Det kan fan påverka andra. Jag trodde du va en skit snäll tjej tills nu. Men du gör det ju så svårt för dig själv. Så det är ju synd om dig. HAHAHAHHA! Asså man skrattar åt dig gumman :')

SVAR:

Haha, å de ska du säga! Så länge du kommenterar elaka saker kan jag väl få skriva (vad du verkar tolka) elaka saker? Och jag antar att du är runt 14, så 14 år av att tro att jag va skitsnäll va ju faktiskt rätt länge, tack :) Ånej, mej är det inte synd om! Som jag skerv i inlägget du kommentera så är jag lyckligt lottat med både världens bästa vänner, världens bästa vän och världens bästa pojkvän! LOVELOVELOVE. Mitt liv är som i en saga :) Men va himla bra! Syftet med min blogg är att få människor att skratta, kanske inte just på de inlägget men de va ju ändå bra att du skratta :)

NÄSTA GÅNG NI TRE SKA KOMMENTERA, GÖR INTE DE ANONYMT FÖR JAG KAN ÄNDÅ SE VILKA DE ÄR :)

6 kommentarer:

Natasha ML sa...

Haters gonna hate... <3

Karin sa...

Haha! Bra sagt! ;) <3

Sofi sa...

Att man ens kan med och säga såntO.O bra sagt där Moa(Y):D

Anonym sa...

Fegt att skriva elaka kommentarer anonymt. Måste vara en osäker fjant, med dåligt självfötroende!
Puss M

Farmor sa...

Här kommer Farmor igen. Stå på Dig
Moa, världen är full av avundsjuka
personer, så är det hela livet.
Du kommer att nå långt om Du fortsätter vara som Du är.

Anonym sa...

Du borde lägga upp en bikini bild. :)