torsdag 7 augusti 2014

JOBBET GER MEJ GLÄDJE

Jag har så mycket inspiration idag, jag fattar inte varför för att jag har jobbat och jag känner på mej att det är dagen innan allt utbryter (ni flickor förstår vad jag menar, man brukar inte vara på humör då).

Jag längtar jättemycket tills skolan börjar. Det ska bli så jäkla gött med en nystart, nytt folk, nya rutiner, nya kläder och så vidare. Sen längtar jag till dansen! Åh, dansen! Jag tänker på det, stretchar, söker på youtube, lyssnar på bra dansmusik. Nu till hösten fortsätter jag i kulturskolan men till våren vet jag inte riktigt vad som händer. Jag och Tilda börjar förmodligen ta kurser i stan och jag ska börja dansa balett för nu har jag bestämt mej! Men i med att jag ska ut och segla i två månade nu till hösten med min gymnasieskola så får det vänta, men jag längtar!

Sen så har jag börjat skriva ganska mycket också, i obestämd kategori, men liknande små korta noveller. Dock har jag inte skrivit klart någon men det är lite mysigt att sitta och skriva på kvällarna.

Och åh! Mitt jobb! Det måste vara därför! Att tillbringa sex timmar om dagen med ca 10 barn med olika personligheter gör mej väldigt lycklig och inspirerad. Dessutom lär jag mej så mycket på detta! Visst, jag är svintrött när jag kommer hem och jag blir nog inte en dagisfröken när jag blir stor men jag är tacksam över att jag fått möjligheten att umgås med mina små kompisar. Jag har vidgat mitt perspektiv på saker och ting. Dessutom är mina kollegor supermysiga! Dock är det sista dagen imorgon och jag är både lycklig och ledsen över detta.
Mest lycklig, om två veckor börjar jag ju i gymnasiet!

1 kommentar:

Karindenbästa sa...

Ville också dansat ballett (och hiphop i och för sig..) men det gick inte så bra med det.. :p